Kažu da je rođenje deteta najlepša stvar u životu svakog čoveka, ali oni koji su imali priliku da upoznaju svoje praunučiće zaista su pravi srećnici. Jedan od njih je i deka Pop koji je nedavno upoznao svog 105 godina mlađeg unuka Istona, a čiji je prvi susret mnogima naterao suze na oči.

Naime, roditelji su svog pet dana starog sina doveli kod Popa koji je kasnije priznao da je bio pomalo nesiguran u sebe, ali kada se njegov maleni praunuk ugnezdio u njegovom naručju, simpatični deka nije mogao da odoli, a da ga ne pomazi i pokaže neverovatnu nežnost. 

Video je pogledalo skoro pet miliona ljudi, a u komentarima su mnogi slali fotografije svojih najstarijih i najmlađih članova porodice. 

Pogledajte ovaj dirljivi video i shvatićete zašto su se svi raznežili:

Pop Is So Happy

"Easton, at 5 days old, meets his 105 year old great grandfather. This is one of the sweetest videos you will see. Pop is so happy." To support our mission, pre-order the Love What Matters book in time for Mother's Day: http://amzn.to/2nPuTrP #LoveWhatMatters Submitted by Jason Zwolak

Posted by Love What Matters on Friday, April 7, 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama