Iako mnogi roditelji kažu da im pol bebe nije bitan, već samo da ona bude živa i zdrava, prvo pitanje koje vam se nameće kada saznate da ćete dobiti bebu jeste da li će ona biti muškog ili ženskog pola. 

Na vama je da odlučite da li ćete se prepustiti iznenađenjima, ali ako ste ipak nestrpljivi postoji jedna neobična, ali vrlo laka metoda da to proverite.

Naime, sve što treba da uradite jeste da u jednu čašu sipate sodu bikarbonu, a u drugu svoju prvu jutarnju mokraću. Potom presipajte urin u sodubikarbonu i malo sačekajte. Ukoliko dođe do neke reakcije, kao što je puno mehurića, onda verovatno nosite dečaka. S druge strane, ukoliko ipak očekujete devojčicu, pojaviće se svega nekoliko mehurića.

Pogledajte video sa detaljnim postpupkom i ipak imajte u vidu da ova metoda nije 100 odsto tačna, te se nemojte previše oslanjati na njene rezultate: 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama