Gotovo svake godine, proizvođači igračaka obraduju mališane nekom novom, do tada neviđenom igračkom, koja za kratko vreme postane veoma popularna. Ove godine, baš pred novogodišnje praznike, klinci su poludeli za Hatchimal jajetom koje je već rasprodato širom Zapadne Evrope. 

U pitanju je jaje koje u sebi sadrži plišanu ptičicu, nalik pingvinu, koje se nakon nekog vremena izlegne. Što se dete više igra s jajetom, plišana igračka će se pre izleći, a onda prolazi kroz tri životne faze – novorođenče, beba i dete.

“Reakcija kupaca bila je iznad svih očekivanja. Svi igračke su u kratkom roku rasprodate, ali će se u prodavnicama vrlo brzo naći ponovo. Roditelji se voze i 100 kilometara da nabave ovu igračku”, rekao je vlasnik kompanije Spin City koja je osmislila ovu neobičnu igračku čija cena iznosi 70 evra.

Uz to, ima ih pet različitih - i kako reklame kažu - skupite ih sve pa tek onda vidite koji vam je najomiljeniji - Bearakeets, Burtles, Pengualas, Draggles ili Owlicorns.  

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama