Novorođeni blizanci Mejson i Hok Bučmejer su se prvi put videli nakon 11 dana od rođenja i zagrlili se. Njihova fotografija obišla je svet i rastopila i najtvrđa srca, ali priča iza ove dokumentovane scene nateraće vam suze na oči.

Hok je rođen sa urođenom dijafragmalnom hernijom, što se dešava veoma retko, kod samo 0,001 odsto novorođenčadi. Ova bolest se manifestuje tako što se u dijafragmi stvara rupa zbog koje se organi iz abdomena pomeraju u grudi, što dovodi do nerazvijenosti pluća. 

Njihova majka, Brendi Getler, kaže da je te noći zapravo Mejsonu trebala uteha. Jedna od sestara predložila je da dovedemo njegovog brata. "Stavili smo ga pored Hoka i čim je osetio da je njegov brat tu, pružio je ruku, zagrlio ga i razvukao osmeh na lice. Znali su da su tu jedan za drugoga."

Doktori su se borili za Hoka, ali, iako je imao nekoliko dobrih dana, ovaj mali borac nije uspeo da se izbori za svoj život.  

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama