Svetske medije je zapalila vest iz bolnice u Kini u kojoj se dogodila jedna vrlo neobična situacija.

Naime, budući otac koji je sa nestrpljenjem čekao da mu se žena porodi je završio na operaciji hemoroida!

Muškarac, koji je u originalnom izveštaju nazvan gospodin Vong, je pomešan sa drugim pacijentom koji je već popunio potrebnu papirologiju za ovu bolnu proceduru.

Kada su doktori prišli Vongu i zatražili da pođe sa njima, on je očekivao da će ga odvesti u porođajnu salu kako bi prisustvovao rođenju svog deteta. Umesto toga, uveli su ga u drugu salu i rekli mu da skine pantalone i legne na sto. 

Pogledajte i Greška u porodilištu: Roditelji nakon godinu dana dobili svoje biološko dete (VIDEO)

"Bilo je čudno, pa sam upitao zašto," rekao je ovaj novopečeni otac, i nastavio "Rekli su mi da samo da uradim kako mi je rečeno."

Doktori su mu potom dali anestetik i uklonili hemoroide.

"Nisam ni znao da ih imam," izjavio je Vong. "Kada sam bio na stolu čuo sam bebu kako plače, i bio sam veoma srećan, hteo sam da je držim. Ali nisam mogao da se pomerim od bola."

Vongu je bolnica navodno ponudila oko 500 funti, kao kompenzaciju za grešku koja se dogodila.

Ali zvaničnici iz bolnice smatraju da je greška obostrana, jer je Vong odrastao čovek.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama