Nihal Raj, poznatiji kao Kiča, ni po čemu nije običan šestogodišnjak. Ovaj mali Indijac je kuvar koji ima sopstveni kanal na Jutjubu, a postao je toliko popularan da je Fejsbuk nedavno otkupio prava na jedan njegov snimak za dve hiljada dolara. Video prikazuje malog Kichu dok pravi sladoled.

Nihal je počeo da kuva sa samo četiri godine, sa svojom majkom koja je takođe kuvarica. Većina njegovih recepata je za pravljenje poslastica koje ne zahtevaju mnogo vremena. Njegov otac je snimio video u kojem Kiča pravi sladoled i podelio ga na Fejsbuku gde je postao toliko popularan da su odlučili da ga objave na Jutjubu. 

"On nije profesionalac. Jednostavno pita mamu za neki recept i onda radi po svom", rekao je Kičin otac Rajagopal V. Krišnan. Njegov kanal na Jutjubu KichaTubeHD pokrenut je 2015. godine, a inspirisan je sličnim kanalom američkog dečaka koji ocenjuje igračke. 

"Kiča me je upoznao sa Jutjubom i mogućnošću pravljenja i objavljivanja sopstvenih snimaka. I mi smo želeli da se bbavimo igračkama, ali je presudila Kičina ljubav prema kuvanju", dodaje otac.

Kičina porodica primila je poziv od marketinške agencije iz SAD-a koja pravi videe za Fejsbuk, a koja im je ponudila dve hiljada dolara da otkupe prava na snimak pravljenja sladoleda. Ovo je dovelo do mnogih ponuda malom kuvaru, ali njegova porodica zasad ne prihvata ništa.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama