Dok se Koto Nakamura porađala, babica joj je ispričala priču o porodilji kojoj je ultrazvuk pogrešio pol bebe koju je nosila, te je bila u šoku kada se porodila.

Pogledajte i Dečak ili devojčica: Zabavni pokazatelji koji otkrivaju pol deteta

“Svi smo se smejali tome i zamišljali šta bi bilo kada bi se to nama dogodilo. Pokušali smo da zamislimo kako se ta mama osećala u tom trenutku, ne sluteći da će se zaista dogoditi potpuno isto”, ispričala je za Today.com Džesika Džekson, fotografkinja koja je fotografisala Kotin porođaj.

A photo posted by @ittybittyphotographytas on May 24, 2016 at 3:45am PDT

Kada su bili na ultrazvučnim pregledima budućoj mami Koti Nakamuri i njenom suprugu Sinu Niakansafiju rečeno je da će dobiti ćerku. Par iz Australije pripremio se na dolazak devojčice - smislili su žensko ime i kupili odeću u roze boji.

Međutim, čuda se dešavaju, pa je tako Kota na svet donela dečaka, na opšte iznenađenje svih.

Trenutak kada su Koti na porođaju rekli da je rodila dečaka zabeležen je fotoaparatom, a fotografija je zahvaljujući neprocenjivoj reakciji novopečene mame ubrzo postala viralna.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama