Amanda Šepard iz Australije izgubila je život usled komplikacija koje su se dogodile pri carskom rezu. Amanda je ipak rodila zdravu devojčicu, a veruje se da je uzrok njene smrti embolija - opstrukcija arterije.

Pogledajte i Dirljiva borba jednog tate: Nakon smrti supruge otac prikuplja mleko za sina (FOTO)

Nakon Amandine smrti, tata Glin je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju na kojoj drži svoju novorođenu ćerku, a fotografija je mnoge ganula. 

Glinovi prijatelji napravili su na društvenim mrežama stranice na kojima svi ljudi dobre volje mogu da doniraju novac i tako pomognu ovom samohranom tati.

“Vila i ja, kao i cela porodica, zahvalni smo svim ljudima širom sveta koji nam pomažu. Znam da bi i Amanda bila ponosna i presrećna kada bi znala koliko je voljena i nakon smrti”, napisao je Glin.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama