Svi roditelji bi trebalo da pogledaju ovo i da shvate koliko je opasno ostaviti deci da sami koriste društvene mreže. Pedofili vrebaju!

Sve je češća pojava da deca u nižim razredima osnovne škole imaju profile na društvenim mrežama. 

"Ako nisi na Facebook-u ili na nekoj drugoj društvenoj mreži - kao da ne postojiš". Međutim, iako ih mnogi shvataju bezazleno, društvene mreže mogu da budu izuzetno opasne, a to dokazuje i video koji je nedavno objavljen upravo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Često, bez znanja roditelja, deca, a posebno tinejdžeri mogu da ugovore sastanak sa nekim za koga, naivno, misle da je neko drugi. 

Pogledajte:

Pedofili na društvenim mrežama - Zaštitite svoju decu!

Ovaj video treba da pogledate sa svojom maloletnom decom koja se koriste društvenim mrežama. Ako nemate vlastitu decu prosledite video prijateljima jer ko zna, možda ćete spasiti neki mladi život...Društvene mreže nisu bezopsne, pune su predatora, pedofila i manijaka koji vrebaju maloletnike. Zaštitite svoju decu! Edukujte ih! #deca #internet #pedofil #srbija

Posted by Global Media on Tuesday, March 22, 2016

Projekat je sufinansiran iz budžeta Grada Beograda, Gradske uprave Grada Beograda, Službe za informisanje

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama