Gostujući u emisiji "Veče sa Setom Mejersom", Dženifer Garner, majka troje dece, Vajolet (10), Serafine (7) i Samjuela (4), dala je iskren savet voditelju koji čeka svoje prvo dete. 

"Mučićeš se", rekla je Dženifer dodavši da će mu u početku biti grozno, ali da će se navići.

"Biće ti grozno kao što je bilo svima, ali brzo ćeš se navići. Nećeš uvek biti na visini zadatka, ali bez brige preživećeš", rekla je iskreno glumica.

POGLEDAJTE I Dženifer Garner: Deca imaju prioritet nad karijerom

Na pitanje zabrinutog voditelja da li je ona čitala knjige o roditeljstvu, Garnerova je odgovorila potvrdno, ali ga je savetovala da to ne radi.

"Pre prvog deteta sam pročitala gomilu knjiga na tu temu, ali kada sam se porodila sve što sam pročitala palo je u vodu. Jednostavno praksa je jedno, a teorija drugo. Svako dete je drugačije i priča za sebe", rekla je Dženifer u iskrenoj ispovesti o tome šta misli o roditeljstvu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama