Ponekad nismo svesni koliko smo srećni dok ne vidimo kako drugi žive potpuno drugačije od nas. Često se žalimo na trivijalne stvari poput ranog ustajanja za posao ili zbog toga što nemamo više mleka za pahuljice. Međutim, buduća mama Čenselin koja je u sedmom mesecu trudnoće, suočava se svakodnevno sa mnogo većim problemom.

Pogledajte i Nesvakidašnje: Direktor svakog dana vozi đake u školu (FOTO)

Naime, najbliža klinika ove trudnice iz Konga nalazi se na udaljenosti od 27 kilometara, te je Čenselin prinuđena da gotovo svakodnevno pešači skoro pet sati kako bi bi vodila svoju trudnoću. Organizacija “Cordaid (Kordad)” je dokumentovala njen put do bolnice kako bi se podigla svest o nedostatku pristupačnih zdravstvenih usluga u siromašnim zemljama sveta.

Evo kroz šta sve mora da prođe Čenselin na putu do bolnice:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama