Najstarija sestra iz porodice Kardašijan, Kortni, postavila je u subotu na svoj Instagram profil neodoljive fotografije sa decom.


Pogledajte i... Maskenbal: 10 ideja profesionalne fotografkinje za savršen kostim za decu

U kostimima super heroja, ova srećna porodica pozirala je ispred fotoobjektiva, očigledno spremna za lud provod na maskenbalu.

Društvo im je pravila i mala sestričina Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, koja je za ovu priliku izabrala neodoljiv kostim jednoroga. 


Pročitajte i... Deca Kortni Kardašijan nasleđuju garderobu: Mali Rejn u sestrinim patikicama (FOTO)

Uz fotografiju samohrana mama Kortni ponosno je napisala: "Ekipa!"

Inače, ova rijaliti zvezda trenutno prolazi kroz težak period jer se rastala od dugogodišnjeg partnera i oca njene dece, Skota Disika, i to samo par meseci nakon rođenja njihovog trećeg deteta. 

I dok je on trenutno na odvikavanju od alkohola, Kortni sama brine o ćerki Penelope i sinovima Mejsonu i Rejnu, te u izboru kostima (koji joj, priznaćete, super stoji) uopšte nije pogrešila - ona je prava super mama.


Pogledajte i... Noć veštica: Poznate porodice u neodoljivim kostimima (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama