Niklas, sa kačketom na glavi, prišao je iznenada jednoj TV ekipi koja je intervjuisala Farda, nemačkog repera iranskog porekla, i onda je muzičar upitao dečaka da li je bio u vrtiću i da li mu je tamo bilo lepo, prenosi Tanjug.

"Da, lepo je", odgovorilo je dete, a na Fradovo pitanje: "Ima li i tamo stranaca?", Niklas je mirno odgovorio: "Nema, tamo su deca" i tim odgovorom pokupio simpatije mnogih Nemaca.

Pogledajte i Neverovatno: Imaju samo šest godina, a plešu kao pravi profesionalci (VIDEO)

"Četvorogodišnjak je dao savršen odgovor na pitanje o izbeglicama. Klincu su bile potrebne samo četiri reči da okonča debatu o strancima", piše magazin Fokus, a dnevnik Tagešpigl navodi da za Niklasa očito nema razlike odakle mu dolaze drugovi sa kojima se igra i da je dete – dete.

Svojom spontanom reakcijom Niklas je iznenadio čak i repera, koji je dečaka pohvalio i rekao: "Dobar argument, dobar odgovor", prenose mediji.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama