Kada se žene ostvare u ulozi majke, prosto je nemoguće izbeći česta pitanja o malenoj bebi. To je prosto normalna stvar, ali ponekad može biti jako iritantno. Međutim, ukoliko imate blizance sve se udvostručuje, pa tako i "dosadna" pitanja.

Pogledajte i Redak slučaj: Rođene bliznakinje različitih očeva!

Upravo zato je Eni Nolan, mama dve bliznakinje, odlučila da na kolica svojih ćerkica stavi natpis sa odgovorima na najčešća pitanja i time bar jednom stane na put svakodnevnim dosađivanjima.

- Da, moje su.

- Da, bliznakinje su.

- Da, obe devojčice.

- Ne, nisu identične.

- Da, znam da veoma liče.

- Da, sigurna sam da nisu jednojajčane.

- Začete su vođenjem ljubavi.

- Rođene su putem carskog reza.

- I vi imate blizance u porodici? Super.

- One nisu glavne u porodici...za sada.

- Da, moje ruke su pune (nekada sa dve čaše vina samo da bih preživela).

- Da,  sa trojkama bi bilo teže.

“Kao mama bliznakinja svakodnevno slušam jedna ista pitanja gde god da odem. Znam da mnogi ljudi dolaze iz divnih mesta i da su samo znatiželjni, ali mnogi od njih mogu da budu poprilično naporni, što je baš iscrpljujuće. P. S. Ovo je samo šala”, napisala je Eni pored fotografije.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama