Iznerviran postupcima mnogih roditelja, koji koriste društvene mreže kako bi kaznili svoju decu, vaspitač sa Floride Vajman Grešam je napravio video koji je za kratko vreme prikupio skoro 300 hiljada lajkova.

Pogledajte i Trikovi za vaspitanje bez kažnjavanja

Na početku video snimka, koji je objavio na svom Fejsbuk profilu, Vajman je najavio da će svog sina Isaiju ošišati na ćelavo, jer “nije zadovoljan njegovim ponašanjem”.

Pogledajte i 10 roditeljskih zabluda o fizičkom kažnjavanju dece

“Želim da svog sina naučim lekciji. Siguran sam da ste do sada videli dosta video klipova u kojima roditelji šišaju svoju decu, a danas ću i ja uraditi isto”, rekao je Vajman.

Međutim, ono što je uradio mnoge je ostavilo bez teksta, te se za ovog tatu pročulo širom sveta.

Pogledajte i Fizičko kažnjavanje dece: Tri pitanja koja roditelji sebi moraju da postave

Naime, u trenutku kada su svi očekivali da će Isaija ostati bez kose, otac mu je rekao da ustane i potom ga je zagrlio.

“Ne postoji razlog na ovom svetu zbog koga bih svog sina ponizio. Dobro roditeljstvo počinje pre nego što deca stignu do tačke da su van kontrole. Biti dobar roditelj znači da deci uvek treba da pokazujete koliko ih volite, bez obzira šta su i ko su, vi ste tu da im pružite pravi primer”, zaključio je Vajman.

It's time for me to discipline my kid the tough way!  Why?  I don't play that!

Posted by Wayman Gresham on Wednesday, 27 May 2015

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama