Luiz Nutli oduvek je želela da ima ćerku, a na ultrazvučnim pregledima čak joj je tri puta rečeno da će joj se želja ispuniti. Međutim...

Ova tridesetjednogodišnja mama iz Somerseta u Engleskoj je ipak rodila sedmoricu sinova, a nakon poslednje trudnoće polako je počela da gubi nadu da će ikada uživati u kupovini šarenih haljinica. 

Pogledajte i Neprocenjiva reakcija buduće mame: Nakon šest dečaka stiže... (VIDEO)

Kada je osmi put ostala u drugom stanju, čak se našalila da doktor ne mora ni da joj otkriva kog pola je beba - razumelo se, biće ponovo dečak.

Ali kako to obično u životu biva, kada se najmanje nadate, želje vam se ispune. Tako je Luiz 11. aprila na svet, sasvim neočekivano, donela zdravu devojčicu Freju Mej Grejs.

Pogledajte i U iščekivanju devojčice, stigao i 12. sin (VIDEO)

Ona i njen suprug Den presrećni su zbog proširenja porodice, a najmlađem članu najviše su se obradovali braća - Bendžamin (12), Kameron (11), Luis (9), Lejton (8), Kiran (7) i Oli (3).

Supružnici su takođe imali i dečaka Harisona koji je umro po rođenju.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama