Bil Mur imao je samo 20 godina kada je 1944. godine napisao pismo mladoj ženi po imenu Bernadina koju je upoznao tokom rata ne znajući da će je kasnije oženiti i s njom provesti čitav život. 

Zagubljeno pismo pronašla je jedna žena kada je u antikvarnici kupila ploču i omotu pronašla pismo. Reči potpunog stranca toliko su je dirnule da se odmah bacila u potragu za njim. 

Mur danas ima 90 godina i živi u staračkom domu u Koloradu, a nepoznata žena stupila je u kontakt sa njegovom ćerkom neposredno pred Dan zaljubljenih. 

Pogledajte i Dirljivo pismo jednog bivšeg supruga: Danas se okončao naš brak...

Kada je Mur pročitao sopstvene reči koje je pisao pre 70 godina on je briznuo u plač. 

“Bio sam veoma iznenađen jer tada nisam imao predstavu o tome kako će moj život izgledati“, izjavio je on za televiziju “ABC“. 

Mur je u to vreme bio vojnik u Drugom svetskom ratu kada nije ni znao da li će preživeti, a kamoli oženiti lepu Bernardinu s kojom je kasnije imao troje dece. 

U braku su bili 63 godine, a Bernardina je preminula 2010. godine. 

“Voleo sam je i ona me je jako volela. Užasno mi je teško što više nismo zajedno”, izjavio je on.

Izvor: Superžena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama