Veći broj žena srećan je što nema Grdanino Čarobno ogledalo, koje ju je uvek podsećalo na to da nije najlepša, jer ako je najlepša Diznijeva kraljica bila nesrećna nakon razgovora s Ogledalom, šta tek može da očekuje prosečna žena koja upotrebljava kreme protiv strija, celulita, bora, čaj za mršavljenje, korektor, puder, maskaru, senku, ajlajner...?

VIŠE: Kako odgovoriti na pitanje "Mama, zašto se šminkaš?"

Međutim, grupa žena u Americi naišla je na jedno naizgled obično ogledalo koje je imalo moći poput Grdaninog. Ipak, ovo ogledalo nije napominjalo ovim hrabrim majkama, suprugama, sestrama i ćerkama koji su njihovi nedostaci, već ih podsećalo na sve njihove kvalitete.

I verovale ili ne, ono govori sve što vam stalno poručuju i svi koji vas vole: lepe ste i najlepše baš takve kakve jeste!

VIŠE: Ove žene nećete videti u reklami! (FOTO)

Pogledajte nezaboravno iskustvo ovih pripadnica nežnijeg pola...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama