Naime, sedmogodišnji Dominik je želeo da poseti park, pa je od svoje majke Nikol Džejni zatražio dopuštenje. Nakon što ga je dobio, uputio se prema parkiću koji se nalazi u blizini njihovog porodičnog doma.

VIŠE: Kada dete može samo u park

Pošto je stigao u park, neimenovana osoba koja je uživala u pogodnostima lokalnog bazena ga je zaustavila i pitala zbog čega je sam, a potom pozvala policiju. Vrlo brzo, na lice mesta stigao je i policajac, koji je Dominika odveo kući.

Danas mami ovog dečaka preti zatvorska kazna ili oduzimanje starateljstva zbog ovog događaja jer jer, kako je policajac naveo u svom izveštaju, njeno dete bilo samo u "oblasti u kojoj žive brojni seksualni prestupnici".

VIŠE: Koliko je park bezbedno mesto za igru

"Potpuno sam zapanjena čitavom ovom situacijom", rekla je Nikol za WPTV. "Zaista ne mislim da sam učinila išta loše. Samo sam mu dozvolila da ode da se igra!"


Foto: WPTV

Ona je dodala da je Dominik imao sa sobom mobilni telefon i da su bili u kontaktu, ali to, ipak, nije sprečilo nadležne da protiv nje podignu optužnicu zbog zanemarivanja.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama