Zahvaljujući svom anatomskom obliku, gnezdo 'Spavalica' pomaže mališanima da se lakše adaptiraju na novi svet i obezbeđuje im pre svega miran i zdrav san. Roditelji širom sveta otkrili su pogodnosti ovog anatomskog gnezda i koriste ga za svoju novorođenu decu.

'Spavalica' predstavlja udobnost i sigurnost za roditelje i komfor i bezbednost za njihovog mališana. Čaura anatomskog gnezda 'Spavalica' opremljena je specijalnim valjcima, koji se podešavaju u zavisnosti od težine i visine mališana kako bi njemu bilo što ugodnije i prijatnije. Takav položa vašoj bebi pomaže u ublažavanju stanja kod grčeva u stomaku, a pravilna poza mališana i ograničen prostor umiriće dete i pomoći mu da lepo spava. Zbog činjenice da je gnezdo namenjeno novorođenoj deci, 'Spavalica' precizno prati izvijanje tela mališana i na taj način stvara maksimalno komforne i bezbedne uslove za razvoj vašeg deteta.


Foto: Promo

Gnezdo Spavalica za novorođenu decu pravi se od hipoalergenog BIOlateksa. Lagan i elastičan, dobro propušta vazduh, ali pritom ne skuplja prašinu. Njegova gustina je odabrana tako da olakša prilagođavanje deteta normalnom okruženju nakon 9 meseci 'kupanja' u plodovoj vodi. Ovo je posebno neophodno za prevremeno rođene bebe i one koje su imale teško rođenje. Materijali navlaka i dodataka za 'Spavalicu' su potpuno prirodni, higijenski i bezopasni za decu u prvim mesecima njihovih života. Omogućavaju čvrst san deteta i ne izazivaju nelagodnosti na vrućini. Boravak na takvom dušeku oslobađa mališane uznemirenosti, a mekana i fiziološka podrška telu pomaže da se izbegnu deformacije lobanje. 'Spavalica' je vrlo praktična i u slučaju da beba ima grčeve ili često povraća. Valjak pod nožicama omogućava bebi da zauzme položaj koji je sličan pozi embriona.


Foto: Promo

U setu sa 'Spavalicom' nalazi se i mnogo korisnih dodataka:

- Pamučna navlaka – čaršav 

- Vodootporna membrana koja propušta vazduh, ali ne i vlagu

- Kompaktna, sitno vatirana i proštepana navlaka od sintepona

- Mekan, podesivi kaiš sa 'tihom' čičak trakom 

- Dva valjka različitih veličina za pod nožice

- Torba sa rajsferšlusom za odlaganje i transport.


Foto: Promo

Anatomsko gnezdo za bebe 'Spavalica' možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po ceni od 17.990 rsd.

https://www.youtube.com/watch?v=XHOsXLxF51M

* Dostava je besplatna, a garancija na gnezdo traje 6 meseci.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama