Ove Nove godine, imamo želju da pokažemo kako čarolija zaista postoji. Odlučili smo da napravimo nešto posebno, obogatimo dušu, napunimo srce, podstaknemo na dobra dela, podsetimo na ljubav i tako podarimo osmehe nekim malim licima.

Humanitarna akcija "Veruj u čaroliju" vraća veru i nadu onima koji odrastaju bez porodice, a nas velike podseća na želje koje sanjaju oni najmanji. Ukazuje nam kako je novogodišnja čarolija ljubav, taj neprocenjivi dar, najpotrebniji deci koja odrastaju bez roditelja. 

U okviru humanitarne akcije, sav prihod od prodaje "Čarobnih krila" Emmezeta će da donira Dečijem selu "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici.

Cena "Čarobnih krila" je 249 dinara. Artikl je dostupan u svim Emmezeta centrima i u webshopu.

To nije sve. Treba nam još malo čarolije.


Emmezetina humanitarna akcija Veruj u čaroliju, Foto: Promo

U svim našim prodajnim centrima postavili smo "Čarobne zidove". U okviru novosadske manifestacije Winter Fest postavili smo i dodatni "Čarobni zid". Uz malo čarolije, zidovima su porasla krila. Za svaku fotografiju ispred "Čarobnih zidova" i hashtagom #verujučaroliju, učestvujete u Instagram humanitarnoj akciji. Objavite fotografiju na Instagramu, a Emmezeta će za svaku objavljenu fotografiju donirati 20 dinara Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici.

Emmezeta centri u kojima možete da se fotografišete su: Beograd, Čačak i Niš. "Čarobni zid" se nalazi i na novosadskom Winter Festu čime je ujedno i najava otvaranja novog Emmezeta centra u Novom Sadu.

Humanitarna akcija traje od 18.11. do 31.12.2019.

Neka tokom praznika bude više ljubavi u našim, vašim i njihovim srcima.

Stvarajmo i verujmo u čaroliju zajedno!

Vaša Emmezeta

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama