Ako još uvek niste stigli ništa da im kupite, a želite da obradujete svoje ili neke drage klince za najlepši hrišćanski praznik, evo ideje šta možete da im kupite bezobzira na pol i godine – pogledajte OVDE!

Ovo je igračka koja nema kom detetu se neće dopasti – plišana životinjica koja može da bude IGRAČKA, JASTUK i ĆEBENCE! Sada će vam biti mnogo lakše da uspavate svog mališana kada može da se pokrije svojom omiljenom plišanom igračkom. Ćebe se nalazi u unutrašnjosti igračke, takođe je plišano i izuzetno prijatno za pokrivanje. U ponudi su žirafa, nilski konj i slončić

Danas se mogu kupiti po SUPER CENI od 1.990 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Izaberite omiljenu životilju vašeg mališana i obradujte ga!

Foto: Promo

Dimenzije ćebeta su 170 cm x 140 cm. Kada se ćebe izvadi, životinja je i dalje tu, na njemu, ali na samoj sredini kako ne bi bila blizu detetove glave i ometala ga dok spava.

Danas se može kupiti po SUPER CENI od 1.990 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Foto: Promo

Foto: Promo

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama