Pogledajte OVDE koliko je snižena cena!

U zavisnoti od toga šta vaš dečak ili devojčica vole, možete izabrati jednu od tri različite životinje: žirafu, slona i nilskog konja. Svaka je izrađena od divnog mekanog pliša, pa će klincima biti zabavno da ih maze, igraju se sa njima i korsite ih kao jastuk ili ćebence. Ćebence je u unutrašnjosti igračke, a rajsfešlus na igrački je gotovo neprimetan. Kada otkopčate igračku, izvucite mekano ćebence, a životinja će i dalje biti tu – na samom ćebetu. Poručite odmah po HIT CENI ovu HIT igračku – OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 za 1990 rsd!

Ova slatka plišana igračka-jastuk-ćebence je idelana kako za vaše klince, tako i za poklon. Deca će se još više iznenaditi kada shvate da sada mogu da se pokriju svojom mekanom igračkom.

Iskoristite veliki POPUST i kupite plišanu igračku 3 u 1 po do sada neviđeno niskoj ceni! Poručite OVDE ili pozovite na 011/6 888 999.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama