Pod nikada nije dovoljno blistav ma koliko se trudile. A ruke uvek ostećene od vode i raznorazne hemije. Nema više vremena za čekanje - predstavljamo Vam novi revolucionarni SPRAY MOP koji će vaše svakodnevne muke oko čišćenja sa lakoćom pretvorati u pravo zadovoljstvo!

Ovaj senzacionalni HEALTHY SPRAY MOP idealan je za čišćenje svih drvenih i keramičkih podova, a mogu se čistiti i one osetljive površine poput laminata bez bojazni od oštećenja. Donji deo mopa je tako dizajniran da ima mogućnost rotiranja do 360*, tako da nedostupnih ćoškova više nema!

Uz ovaj jedinstveni mop koji ćete sigurno poželeti odmah, dobija se i mikrofber krpa vrlo jednostavna za održavanje.

Foto: Promo

SPRAY MOP ima ugrađen rezervoar za tečnost u koji možete sipati vodu ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje. Aktivira se pritiskom ručice na vrhu mopa i na taj način se kontroliše količina tečnosti koja će izaći.

Nemojte da čekate, naručite SPRAY MOP već danas i rešite se bakterija, prljavštine i fleka! Uštedite na vremenu i novcu, neka podovi vašeg doma zasijaju uz novi SPRAY MOP, a Vase ruke neka ostanu uvek lepe i negovane! 

Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili online non-stop.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama