Povodom svog drugog rođendana, Stadion Shopping Centar organizovaće brojne zanimljive aktivacije i davaće fantastične popuste do 70 odsto čak tri dana - od 24. do 26. aprila.

Pročitajte i... Kupovina igračaka prema uzrastu

U više od 40 radnji koje učestvuju u šoping groznici, posetioci će imati priliku da kupe odevne predmete iz najnovije kolekcije za sezonu proleće/leto 2015.


Pročitajte i... Saveti za kupovinu prvih cipela za bebu


Tokom Story šoping groznice koja će biti održana u subotu 25. aprila, biće organizovane brojne zanimljive aktivacije. Najmlađi posetioci će imati priliku da uživaju u zanimljivim kreativnim radionicama, dok će u isto vreme mame imati priliku da se opuste u beauty kutku, gde će se predstaviti najnoviji make – up trendovi. Astrolog će otkriti šta nam donosi predstojeće leto, dok će nutricionista podeliti svoje savete kako da postignemo fit formu. Uz dekupaž radionicu posetioci će naučiti kako da ulepšaju svoj namestaj ili omiljene predmete.

I to nije sve, očekuje vas DJ nastup, plesni performansi kao i brojna druga iznenađenja, a od 17:30 časova posetioci će uživati u ekskluzivnom muzičkom nastupu popularne pevačice Ane Nikolić.


Tabela popusta:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama