U sklopu "Beogradske zime", a povodom novog dečijeg filma "Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji", u nedelju 23. decembra organizuje se humanitarni događaj za mališane u Kombank dvorani. Događaj će se sastojati iz farbanja kućica za pse lutalice uz pomoć poznatih – Slaven Došlo, Jelena Gavrilović, Andrija Kuzmanović, Nela Bunčić i Dušan Džakić.  Svi mališani su pozvani da sa roditeljima na ovaj način pomognu kucama koje nemaju svoj dom. 

O filmu

Sve malene ljubitelje životinja očekuje priča o Sebastijanu koji odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji gde mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence.

Film "Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji" svoje bioskopsko prikazivanje počinje 27. decembra.

Pogledajte trejler filma "Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji".

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama