Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza. 

Yumama i Kombank dvorana vas nagrađuju!

Prve tri mame koje na mejl ili u Inboks Yumamine FB stranice pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove mrzovoljni zeleni čovečuljak koji planira da ukrade Božić?, dobiće po dve karte za film "Grinč", za projekciju u Kombank dvorani u subotu, 8. decembra u 14:30. Pored odgovora pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NPOMENA: Dobitnici će biti obavešteni putem mejla, odnosno odgovorom u FB Inboks.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama