U subotu, 24. novembra u 12 časova, predstava Pozorišta "Boško Buha" "Čarobnjak iz Oza" biće odigrana u UK Vuk Stefanović Karadžić jubilarni, pedeseti put.

"Čarobnjak" u potpunosti prati nameru i ideju tvorca ovog značajnog romana za decu iz 1900. godine, F. L. Bauma, da ispriča jednu modernu bajku u kojoj će pojmovi dobra i zla, prijateljstva, ljubavi, pameti, snage i hrabrosti biti tretirani na savremen način.

Tekst Milene Depolo režirala je Staša Koprivica, a glavne uloge igraju: Jovana Stojiljković, Uroš Jovčić, Aleksandar Milković, Zoran Cvijanović, Nemanja Oliverić, Katarina Gojković...

Tri nagrade za Pozorište 'Boško Buha' na Zvezdarištu 2018.

Stručni žiri 15. Dečjeg pozorišnog festivala Pozorište Zvezdarište, u sastavu: Diana Кržanić Tepavac, glumica (predsednica žirija), Nikola Zavišić, reditelj i Branko Miloradović, pisac, dodelio je GRAN PRI festivala predstavi "Pitam se, pitam, koliko sam bitan", u režiji Jane Maričić, a nagradu za tekst Mileni Depolo za dramatizaciju priče "Кurt Кvo Vadis" Erlenda Lua.

Treću nagradu predstava je dobila od Dečjeg žirija, učesnika programa MALI POZORIŠNI EКSPERTI, koji čine devojčice i dečaci uzrasta od 8 do 12 godina.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama