Dečija graja je ispunila Kombank Dvoranu, na svečanom otvaranju 14. Dečijeg filmskog festivala, pod sloganom: ‚‚Moja filmska zvezda’’. Otvaranje su ulepšali dečiji hor Kolibri i plesna grupa ‚‚Form 8’’, nakon čega je usledio animirani film ‚‚Brzi Brzić’’.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam ove godine dobila priliku da budem ambasadorka ovog prelepog dečijeg festivala. Nadam se da ćete svi uživati u super filmovima koje ćemo gledati narednih dana, i da će vam se svideti mnogobrojne radionice koje je Kombank Dvorana pripremila za vas," izjavila je Mirka.  

U narednih sedam dana će 14. Kids Fest deci predstaviti 16 filmova- 8 animiranih, 5 igranih i 1 dokumentarni, od kojih će većina filmova biti premijerno prikazana u Srbiji.

Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuju i raznovrsne radionice, koje će ih dobro zabaviti i edukovati o njima interesantnim temama. Najmlađi mogu da očekuju karaoke, izložbu reptila, učenje jezika, svet iluzija, crtanje, muzičke radionice, Skylanders turnir kao i veliki Maskenbal 21. oktobra.

14. Dečiji filmski festival će se održati u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu i u preko 30 gradova širom Srbije. Cene karata se kreću u rasponu od 150 do 355 dinara, a mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.

Yumama vas vodi na 14. Kids fest!

Prve mame koje na mejl: redakcija@yumama.com ili u Inbox na Yumaminoj FB stranici pošalju tačan odgovor na pitanje Ko je ambasadorka ovogodišnjeg Kids festa?, dobiće po dve karte za jednu od sledećih projekcija u Kombank Dvorani u Beogradu:

Ponedeljak 15.10. - Mumini i zimske čarolije, 17h

Utorak 16.10. - Bela i Sebastijan: Najbolji prijatelji, 18h

Sreda 17.10. - Fantastičan dan na planeti Zemlji, 17:30h

Četvrtak 18.10. - Ferdinand 3D, 17:30h

 

Petak 19.10. - Mali traktor Fergi 3, 17:30h

NAPOMENA: Pored odgovora, potrebno je da nam pošaljete i Vaše ime i prezime i kontakt telefon. Dobitnice će biti obaveštene mejlom.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama