Kako najbrže spremiti i spakovati kvalitetan, zdrav i gurmanski doručak, ručak i dezert za sebe i porodicu? Odgovor na ovo pitanje možete pronaći u prvom holističkom kuvaru zdrave hrane za poneti "Green lunch box", autorki dr Biljane Uzelac, američkog specijaliste pedijatrije, i Nine Kokalj, slovenačke nutricionistkinje i lajf kouča.

Knjiga sadrži oko 80 recepata, prilagođenih zaposlenim roditeljima koji nemaju mnogo vremena za kuvanje, a koji žele da ulože u zdraviju budućnost svoje porodice.


Foto: Promo

Korišćene su izvorne namirnice, sa specijalnim dodacima superhrane i prirodnih zaslađivača. Recepti su bezglutenski, jednostavni i brzi, sa ponuđenim opcijama za vegane i vegeterijance, kao i probirljivu decu, decu sa autizmom, ADHD-om itd.

Promocija knjige će se održati u Holističkoj akademiji Maya u Beogradu, 15. juna 2018. u 20 časova, gde će svi zainteresovani imati priliku da se druže sa autorima, da saznaju najnovije ideje za kuvanje i pakovanje hrane i upoznaju ljude sličnih interesovanja.


Foto: Promo

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama