Dečji kulturni centar Beograd u  okviru Beogradske zime, čiji je organizator i pokrovitelj Grad Beograd, u subotu, 30. decembra u 12 časova u sali Donka Špiček,  pokloniće svojim najmlađim sugrađanima Novogodišnji koncert "Deda Mraz nam stiže u grad".

Publika će uživati u društvu  Leontine Vukomanović, Minje Subote i Bojane Stamenov, koji će uz pomoć Hora i Baletskog studija DKCB i Hora Čarolija izvesti praznične hitove kao što su: "Zvončići, zvončići", "Preko brda, preko brega", "Kada padne prvi sneg", "Kukuriku, kokoda" i mnoge druge.

Ulaz je besplatan.

Obavezna rezervacija karata: 011 32 42 011.

Foto: Promo

Istog dana, od 11 do 12 časova u Atrijumu DKCB, biće organizovana likovna radionica OSLIKAJ SVOJU NOVOGODIŠNjU ŽELjU u okviru koje će deca, zajedeno sa likovnim pedagozima DKCB, raznovrsnim tehnikama oslikavati čestitke i tako pokazati na koji način doživljavaju novu godinu i praznike. Pored radionica, naše goste animiraće Peđolino i Mađioničar Džigi.

Foto: Promo

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama