BLIZANAČKE MUKE

Bari Hačinson

Kada je Adam došao na Akademiju, bojao se da ga neće primetiti pored njegovog nadarenijeg brata blizanca Džejmsa. Ali kada Adam bude naučio da veruje u sebe, otkriće da možda ima ono što je potrebno da se istakne u mnoštvu.

 

LE FUDBAL

Džejson Loborik

Luk je sjajan odbrambeni igrač – tvrdoglav i čvrst kao stena. Ali kada otkrije da nije u pravu i da je u ofsajdu u raspravi, naučiće da postoji više od jednog načina da se dobije fudbalska utakmica.

 

 

SPAS U ZADNJI ČAS

Džejson Tomi Donbavand

 

Čarli obožava svoje srećne golmanske rukavice – u stvari, neće da igra bez njih. Ali kada nestanu i on počne da prima golove, moraće da odluči ko je zaista on zaslužan što je tako dobar golman – on ili njegove rukavice.

 

 

MOĆNE KOPAČKE

Džejson Met Krosik

 

Kejt i Tom su potpuno različiti: Kejt je igrač veznog reda a Tom je centarfor; Kejt je bogata a Tom je siromašan. Ali kada se budu našli u istoj ekipi, moraće da otkriju šta imaju zajedničko kako bi postigli rezultat na terenu i izvan njega.

 

Izdavač: Laguna

POKLON:

Yumama i Laguna vam poklanjaju po jednu knjigu iz serijala. Pošaljite nam Vaše ime i prezime i kontakt telefon na mejl: redakcija@mama.rs s naznakom: Akademija.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama