Svojim humorom i fantastičnim crtežima ova kniga privućiće i decu koja ne vole toliko da čitaju, a posebno dečake.

Junak romana je dečak Tom Gejts koji ide u 5. razred i u svom dnevniku beleži sve svoje dogodovštine kod kuće i iz škole. Njegovi nastavnici ga često kritikuju, jer često nije usresređen na gradivo i veoma je nestašan.

Tom uvek uživa u keksu i u društvu svog najboljeg druga sa kojim je osnovao bend. Najviše ga nerviraju nastavnici, a pogotovu njegova džangrizava sestra Dilija. 

Ova knjiga je veoma postala popularna među decom i mladima i dobila je brojne nagrade.

Knjigu "Moj savršeni svet – Tom Gejts" možete pronaći u izdavačkoj kući Laguna.

Yumama i Laguna vas nagrađuju!

Tri čitateljke koje prve na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Ko je autor knjige "Moj savršeni svet – Tom Gejts"?, dobiće po jedan primerak pomenute knjige.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama