„Zvezdarište“ će novembarske dane u Beogradu učiniti blistavijim i lepšim, a Zvezdaru i „Zvezdara teatar“ još zvezdanijim. 

Festival će biti otvoren na Svetski dan deteta, u petak, 20. novembra u 11,30 u foajeu „Zvezdara teatra“ čarobnim glasovima Dečjeg hora „Kolibri“, a prva predstava, „Ja i moji osjećaji“ Kazališta „Žar ptica“ iz Zagreba, biće izvedena u 12 sati na Novoj sceni.

Na 12. Zvezdarištu očekuje vas:

* 11 pozorišnih predstava za decu i mlade iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore u izboru selektorke Olivere Viktorović, koje će se takmičiti za festivalske nagrade

* Informativna radionica o mobility programima za mlade pozorišne stvaraoce „Šta mladi umetnik/umetnica može da uradi za sebe“ koju organizuje Udruženje za razvoj pozorišta za decu i mlade ASITEŽ Srbija - nedelja, 22. novembar u 15 sati - Zvezdara teatar, foaje pozorišta

* Drugi pozorišni Festival dece i mladih “Mater Terra” iz oblasti ekologije i ekologije duše, u organizaciji Centra za dramu u edukaciji i umetnosti „CEDEUM“, od 22. do 25. novembra u Šestoj beogradskoj gimnaziji i „Zvezdara teatru“

* Okrugli sto „Okolnosti, izazovi i važnost rada sa decom i mladima u oblasti dramskog stvaralaštva” koji organizuju CEDEUM i Zvezdarište - ponedeljak 23. novembar u 19 sati – „Zvezdara teatar“, scena “Bata Stojković”

Zahvaljujući podršci Udruženja „Utloss“, predstave "Mačak u čizmama", "Meca i deca" i "U strahu su velike oči" će biti prevođene na znakovni jezik.

Ulaznice za sve predstave su besplatne!

Možete ih preuzeti počev od 17. novembra u Gradskoj opštini Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, treći sprat, kancelarija 306 ili na dan izvođenja predsgave na blagajni „Zvezdara teatra“.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama