Cilj Bebologije je da roditeljima pruži naučno dokazane činjenice o svemu što im predstoji.

PROČITAJTE I...Korisne namirnice za žene koje se pripremaju za trudnoću

Pitanja koja autorka razmatra su: Utičem li svojim izborom hrane na ono što će beba kasnije voleti da jede? Sanjaju li bebe u stomaku? Mogu li muškarci umisliti da su trudni? Koliko dugo bebe pamte? Kako da naviknem bebu da spava noću?

PROČITAJTE I...9 važnih odluka budućih roditelja


Onog trenutka kada sazna da je trudna, svaka žena postaje obuzeta mislima o životu koji u njoj počinje da se razvija.

Isto tako, reagovala je i Linda Gedes, ali budući da je ona novinarka magazina New Scientist, imala je uvid u najnovija istraživanja o trudnoći i razvoju beba - zanimljive i tačne odgovore na pitanja koja sebi postavlja svaka majka.

PROČITAJTE I...10 zastarelih saveta o bebama

Bebologija se bavi temama kao što su znakovi trudnoće, način ishrane tokom trudnoće, planiranje porođaja i sve ono što je u vezi sa prvom bebinom godinom.

Knjiga je napisana razumljivim i jednostavnim jezikom, a može se naći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na njihovim sajtovima.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama