Obogaćena čudesnim ilustracijama Mladena Mutavdžića, knjiga "Mihajlo Pupin" odgovara i na pitanja koje svakodnevno muče savremene roditelje: kako da u vremenu vladavine lažnih vrednosti, kao i uspeha bez truda – razvijemo u deci ljubav prema učenju, radu, disciplini?

Saznajte i Kako pomoći detetu da zavoli čitanje

Odgovore na ovakva pitanja nam daje sam Mihajlo Pupin, kao i njegova majka Olimpijada. Ova nepismena žena sa sela je verovala u beskrajnu moć obrazovanja, ali i u moć bezuslovne ljubavi i podrške detetu u razvijanju svih njegovih talenata.

Prva dečija knjiga o slavnom srpskom naučniku „Mihajlo Pupin“ predstavlja ujedno i doprinos autorke Jovane Rebe, doktora književnih nauka, ovogodišnjoj proslavi 160 godina od njegovog rođenja.

Pogledajte i Prve slikovnice za decu o Nemanjićima*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama