Edicija "365 priča za laku noć" se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mesecima i donosi priču za svaki dan u godini. U njima su predivne bajke sa dobro poznatim Diznijevim junacima u novim doživljajima. Posebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će vas zabaviti, poučiti, nasmejati, kao i obeležiti važne datume u godini. Sedma knjiga nosi naziv "AVGUST".

Pogledajte i Kako da bebina dremka postane put u zemlju bajki (FOTO)

Svakog petka, u prodaji će se naći novo izdanje i to po ceni od 449 dinara.

Pogledajte i Bajke za zdravu dečju ishranu

Yumama i Egmont vas nagrađuju!
Tri prve čitateljke koje na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Koja knjiga iz edicije 365 priča za laku noć je od danas u prodaji?" dobiće po jednu knjigu iz iste serije.


Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu. 


Napomena:
 Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama