Da bi se započeo biznis, neophodno je mnogo hrabrosti, a mame su oduvek bile hrabre. Bazar „Poslovna mama“ slavi tu hrabrost i ima za cilj da poveže preduzetnice u svim fazama preduzetništva. Na njemu će svoj rad predstaviti čak dvadeset mama poslovnih žena, a to su:Daj Daj pelene, Anđeli kolači, Gugadžina, Kobajagi igračke, Organic shop organska kozmetika, Shiva Shakti joga studio i dule Srbije, Turistička agencija Magic travel, Suveniri Srbije, Medena Radionica, Fini Fini, Centar Creatrix, C-patch torbe, Royal Care, ArchiPLAY, Kalinka organska kozmetika, Belgrade Workshop, Ljubav Vera Nada, Maki professional make up, Umetnička radionica LAPIS i Program BLAGODAR, Miin kutak I Helen Doron škola engleskog jezika.

Bazar, koji je prodajnog karaktera, organizovan je od strane Centra za mame, uz podršku Balkan Štanda i saradnji s SC “Delta City”.

Centar za mame, udruženje građana koje se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun potencijal.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama