U duhu meseca matematike, uhvatićemo se u koštac sa osnom simetrijom uz pomoć svojih dvojnika i vratiti u detinjstvo kroz vremeplov kaleidoskopa.

Muzej iluzija će imati priliku da ugosti Katarinu Ivanović, nastavnicu matematike, jednog od najboljih edukatora Srbije za 2014. godinu i dobitnicu nagrade na konkursu "Kreativna škola".

Nakon uspešno realizovanog predavanja Tatjane Marković Topalović o fizici u Muzeju iluzija i predostojećeg predavanja Katarine Ivanović, sledi i predavanje gde će se eksponati posmatrati kroz prizmu psihologije. Dođite i zavirite u beskrajno zanimljiv svet iluzija i družite se sa matematikom na zabavniji način.

Trajanje događaja: 2h (predavanje u trajanju od 1h i jednočasovno stručno vođenje kroz muzej)

Cena ulaznice: 700,00 rsd

Prijave su na broj telefona 063 611 911 kao i putem mejla na info@muzejiluzija.rs

Broj mesta je ograničen.

Foto: Promo

Yumama vas vodi u Muzej Iluzija!

Prve tri čitateljke koje na Yumaminu Fejsbuk stranicu ili na mail redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove nastavnica matematike koju će ugostiti Muzej Iluzija 23. maja? dobiće po dve karte za posetu muzeju. 

Napomena: pored odgovora potrebno je poslati ime i prezime, kao i kontakt telefon.

Napomena: Pored tačnog odgovora pošaljite i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama