Dragi roditelji, Yumama i 5. Vikend beba, dece i trudnica vas pozivaju da u nedelju, 16. septembra, dođete na interaktivnu radionicu pod nazivom Govor kroz imitaciju, pokret i pokazni gest, koju vodi logoped dr Nataša Čabarkapa. 

Na interaktivnoj radionici koja će trajati od 15:00 -16:00h, dr Nataša Čabarkapa govoriće na teme

Koje komponente su bitne za razvoj govora?

Kada zapravo počinje detetov razvoj?

Koja su česta pitanja roditelja o govornom razvoju?

Zašto je bitna imitacija za razvoj govora?

Kada roditelj treba da se zabrine, odnosno kada je vreme da dete progovori? 

Prijave na mail: vikendbebadeceitrudnica@gmail.com (u prijavi navesti ime i prezime, kontakt telefon i e-mail, naziv kursa za koji se prijavljujete)

O manifestaciji:

Manifestacija VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama