Povodom uskršnjih praznika, Dečji kulturni cantar Beograd i izdavačka kuća "Laguna" organizovaće i ove godine Humanitarnu prodaju keramičkih uskršnjih jaja, ovog puta, za pomoć Udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka". Program povodom prikupljanja novca i preuzimanje jaja biće održan u sredu, 4. aprila u 19 časova u Maloj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd (Takovska 8).

Foto: Promo

Jaja su oslikali članovi Likovnog ateljea DKCB, a video prezentaciju sa informacijama o akciji zainteresovani mogu da pogledaju na sajtu DKCB i tako rezervišu svoje jaje po ceni od 1.500 dinara. Uz svako jaje Laguna poklanja knjigu za decu, a mališani udruženja "Plava školjka" čestitku koju su sami izradili u znak svoje zahvalnosti svim humanim ljudima koji će se odazvati ovoj akciji.

Prošle godine, humanitarnom prodajom jaja, prikupljena su sredstva namenjena Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, NURDOR.

Foto: Promo

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama