U prijatnom enterijeru BIG Shopping Centra u Novom Sadu, posetiocima će se na jednom mestu predstaviti renomirane kompanije sa najboljim proizvodima i uslugama iz segmenta roditeljstva, trudnoće i odgoja beba. Sve mlade trudnice i mame imaće  priliku da na jednom mestu vide najbolju ponudu svih noviteta na tržištu neophodnih za pravilan razvoj trudnoće i njihovih mališana. Od opreme, stručnih konsultacija sa nutricionistima, ginekolozima, predstavnicima matičnih ćelija, neophodnih preparata za negu i svih ostalih oblasti koje olakšavaju svakodnevnicu svake trudnice i mame.

Ova manifestacija omogućava da se na jednom mestu roditelji upoznaju sa novitetima, degustiraju proizvode, dobiju korisne savete, ostvare atraktivne popuste, kupe opremu za bebu i prisustvuju radionicama kao i predavanjima eminentnih stručnjaka važnih za pravilan razvoj i rast deteta.

Ulaz je besplatan od 10 do 22h, a mališani će imati priliku da uživaju u bogatom dečjem programu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama