Prvi događaj koje će ovo udruženje organizovati je besplatna plesna radiopnica za mame, tate i decu, u četvrtak, 25. avgusta, od 18 do 20 časova, na glavnom platou Štranda. Radionica "Plešite sa nama" je četvrta radionica u okviru "Opuštenog četvrtka" - serije besplatnih radionica na razne teme, namenjenih deci i roditeljima. Prve dve su bile izuzetno uspešne i posećene, a na ovoj radionici se očekuje rekordnu posećenost.

Radionicu će držati Atila Rozmaring, instruktor plesa, uz svoje male i velike asistente iz plesne škole Queen.

Sve koji dođu očekuju veseli letnji ritmovi salse, baćate, kizombe, kao i line dance - odličan način da plešu i oni koji nemaju partnera! Svi će imati priliku da nauče osnovne korake pojedinih plesova, dobro se zabave i prepuste se masovnim pozitivnim vibracijama.

Verujemo da je korisno decu od malena upućivati na ples, jer ovaj vid zabave i rekreacije nosi sa sobom mnogo toga - kulturu, socijalizaciju, estetiku, građenje samopouzdanja, poštovanje suprotnog pola i jednu pozitivno sagledavanje života uopšte! Takođe, ples unosi vedrinu i u živote odraslih, tera ih da se pokrenu i nasmeše.

Takođe, ovo udruženje organizovaće i Mamin bazar, peti po redu, u subotu, 27. avgusta, od 16 do 21h, u dvorištu Sokolskog društva Vojvodina, poznatijeg kao Partizan I. Tema predstojećeg Bazara je početak školske godine, kako bi se na ovaj način roditeljima fianansijski olakšalo pripremanje za školu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama