Koliki su realni uspesi i dometi vantelesne oplodnje, šta pacijenti mogu da očekuju, a šta da preduzmu ako vantelesna oplodnja ne uspeva, koji su noviteti na ovom polju i kakva je budućnost vantelesne oplodnje, samo su neka od brojnih pitanja koja se nameću velikom broju parova. Odgovor na ova kao i druga važna pitanja, ponudiće prof. dr Aleksandar Ljubić, renomirani stručnjak i autoritet u oblasti lečenja neplodnosti i vantelesne oplodnje, a na novom susretu sa zainteresovanima, u četvrtak 25. februara u 17h u Opštoj bolnici MediGroup, Milutina Milankovića 3.


Pročitajte i... Pripreme za vantelesnu oplodnju


Prisutni će dobiti uvid u najsavremenije metode u lečenju steriliteta, uz informativne, edukativne i povrh svega korisne odgovore na pitanja koja se neumitno nameću svakom savremenom paru koji se suočava sa neplodnošću i željom za potomstvom.

Druženje sa prof. dr Aleksandrom Ljubićem otvoreno je za javnost i besplatno. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama