Proslava počinje 17. septembra sa modnim danom, tokom kojeg će dame imati priliku da se druže sa poznatim kreatorom Igorom Todorovićem i dizajnerkom Tamarom Paunović, kao i da isprobaju poslednje beauty i make up trendove.

Za svoj rođendan Immo Centar će nagraditi najvernije kupce - svi koji do Story promo-pulta donesu račun sa iznosom većim od 1.000 dinara biće nagrađeni originalnim poklonom.

U petak 18. septembra Ana Marija Žujović davaće savete za zdrav život i pravilno vežbanje. Uspešni sportisti i članovi Olimpijskog tima Srbije plivač Čaba Silađi i veslač Radoje Đerić družiće se sa mališanima u petak od 14 do 15 časova.

Tokom dana biće organizovane radionice na temu homeopatije, zdrave ishrane, testiranje cvetnih esencija, kao i porodično savetovanje. 

Tokom četiri dana slavlja očekuju vas dodatni popusti na već snižene outlet cene i mngo rođendanskih iznenađenja.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama