“Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D” otkriće mnoge tajne ove vesele družine i upoznati nas sa misterioznom devojčicom u koju je zaljubljen Čarli Braun. Njegov verni saputnik Snupi, možda i najpopularniji lik iz ovog animiranog filma naučiće ga da savlada sve prepreke i postane pravi dasa!

Ukoliko volite Snupija, čestitajte mu rođendan na vreme! Nacrtajte crtež, napišite mu pesmicu ili priču, odglumite nešto ili otpevajte mu pesmicu, a distributerska kuća MCF MegaCom nagradiće najkreativnijeg autora sa velikim plišanim Snupijem. Radove nam šaljite na snupi@mcf.rs do 10. avgusta kada ćemo proglasiti pobednika na Facebook stranici MCF – MegaCom Filma.

Fantastično ostvarenje „Snupi i Čarli Braun - film o Klinjama 3D“ u bioskope stiže 5. novembra. Dok film ne stigne na repertoar bioskopa, uživajte u trejleru.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama