Mame iz Novog Sada imaće priliku da 7. avgusta u 18:30 časova zajedno uživaju u druženju i dojenju svojih mališana u Dunavskom parku kod spomenika Đure Jakšića.

Ovo okupljanje mama i trudnica iz Novog Sada organizovaće Međunarodna organizacija La Leće Liga, čiji ogranak u Srbiji postoji tek nekoliko godina.

Međunarodna organizacija La Leće Liga zastupa uverenje da je dojenje, sa svojim brojnim važnim fizičkim i psihološkim prednostima, izuzetno važno i za dete i za majku, te da je idealan način za uspostavljanje dobrog odnosa između roditelja i deteta.

La Leće Liga promoviše dojenje i majke širom sveta se obučavaju kako bi pomogle drugim majkama, a povodom Svetske nedelje dojenja.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama