Povodom svog drugog rođendana, Stadion Shopping Centar organizuje brojne zanimljive akcije koje će pratiti fantastični popusti do 70 odsto i to čak tri dana  - od 24. do 26. aprila.

Tokom Story šoping groznice, koja će biti organizovana u subotu 25. aprila, najmlađi posetioci će imati priliku da uživaju u zanimljivim kreativnim radionicama, dok će u isto vreme mame imati priliku da se opuste u beauty kutku, gde će biti predstavljeni najnoviji make–up trendovi. Astrolog će otkriti šta nam donosi predstojeće leto, dok će nutricionista podeliti svoje savete kako da postignemo fit formu.


Uz dekupaž radionicu posetioci će naučiti kako da ulepšaju svoj nameštaj ili omiljene predmete.

Za kupovinu preko 1.000 dinara, posetioci će dobijati i Story poklone (dovoljno je da na Story promo pultu prikažu račun sa ostvarenim iznosom). I to nije sve, posetioce očekuje i DJ nastup, plesni performansi kao i brojna druga iznenađenja, a u 17:30 časova zakazan je i ekskluzivni muzički nastup popularne pevačice Ane Nikolić.

Uživajte u kupovini bez granica u Stadion Shopping Centru uz magazin "Story"!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama