Bazar mama preduzetnica je prvi bazar ove vrste u Srbiji i cilj mu je da promoviše i međusobno umreži mame preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti sjajne stvari koje one rade.

PROČITAJTE I... Kako biti srećna zaposlena mama


Pored sjajne prilike za kupovinu poklona za predstojeće praznike, posetioci će imati priliku da upoznaju mame preduzetnice i da čuju od njih, iz prve ruke, šta ih je motivisalo da pokrenu posao, koji su izazovi na koje nailaze, šta ih motiviše, itd.


PROČITAJTE I... 10 citata uspešnih mama

Bazar organizuje Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije, u saradnji sa tržnim centrom BIG.

"Organizacijom ovakvih manifestacija želimo da podržimo mame preduzetnice, kao i da motivišemo buduće preduzetnice da shvate da je uspeh moguć, ako se vredno radi i veruje u svoje ideje", izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame.


*Najnovije vesti, re
zultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama