Proteklog vikenda magazin Story održao je veliko šoping putovanje kroz UŠĆE Čarobni grad.


Više hiljada posetilaca provelo je dva dana u UŠĆE Shopping centru u potrazi za omiljenim brendovima po sniženim cenama.


Tokom Story šoping putovanja radnje su davale prednovogodišnje popuste na aktuelnu kolekciju jesen-zima preko celog dana, od 10 do 22 časa. Podeljeno je više od 1000 poklona za najvernije čitaoce magazina Story. 

Di-džej Dada Selectah odličnim muzičkim setom doprinela je dobroj atmosferi u tržnom centru, dok je voditelj programa Vladimir Đorđević zabavljao sve prisutne svojim duhovitim opaskama.


Centar brazilske kulture oduševio je svojim plesnim tačkama koje su izvodili i u subotu i u nedelju.

Omiljena među publikom, pevačica Ana Kokić imala je uspešan nastup u subotu, dok je u nedelju na opšte zadovoljstvo pripadnica lepšeg pola, svirao popularni Lexington band koji je izazvao opštu histeriju među damama.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama